ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ»: 90 …λόγοι για να γιορτάσουμε!

· Πέμπτη, 01 Φεβ 2024

Η καθημερινή φροντίδα υγείας των νοσηλευομένων μας συνεπάγεται τεράστια ευθύνη και επικέντρωση στη βελτίωση της κατάστασης υγείας τους. Ταυτόχρονα, ιατροί και νοσηλευτές, βιώνουμε μέγιστη ικανοποίηση από τα καλά αποτελέσματα.
Κάποιες φορές, μάλιστα, έχουμε και λόγους για να γιορτάσουμε!

Η Κυρία Ε.Σ. εκμυστηρεύτηκε στον θεράποντα ιατρό της κ. Δ. Σακκά πως έχει γενέθλια, γίνεται 90 ετών και πως ποτέ δεν τα είχε γιορτάσει!
Η καλή κατάσταση της υγείας της μας επέτρεψε να οργανώσουμε την έκπληξη, να της τραγουδήσουμε, να σβήσει το συμβολικό κεράκι στην τούρτα και να της ευχηθούμε να είναι γερή και πάντα χαρούμενη.

Σημερινή ανταμοιβή μας η χαρά και το χαμόγελο της Κυρίας Ε.Σ., πολύτιμα και τα δυο για το λειτούργημά μας.  

Στον εορτασμό των γενεθλίων της Κυρίας Ε.Σ. παρευρέθηκαν ο Δρ. Αθ. Σταματελόπουλος (Διοικητής), η κ. Χ. Κοντογιάννη (Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας), η Δρ. Αρχ. Φράγκου (Επιστ. Υπεύθυνη Διευθύντρια Παθολογικού Τμήματος), ο κ. Δ. Σακκάς (Παθολόγος, Επιμ. Α΄ ΕΣΥ), η κ. Β. Παπαδοπούλου (Προϊστ. Νοσηλεύτρια), η κ. Ν. Σιαματά (Νοσηλεύτρια), η κ. Γ. Ιωαννίδου και ο κ. Π. Αβραμόπουλος (Ειδικευόμενοι ιατροί Παθολογίας) και η κ. Γ. Οικονομοπούλου (Υπεύθ. Γραφ. Ποιότητας).

 

 

E8201_1.jpgE8202_1.jpg