Τιμητική Εκδήλωση για την Προσφορά του Ιδρύματος Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση

· Πέμπτη, 06 Ιουν 2024

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ» σε μια ιδιαίτερη, συμβολική τελετή τίμησε το μεγάλο ευεργέτη, το Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση, για τη σημαντική δωρεά δύο(2) τροχήλατων Χειρουργικών Τραπεζών γενικής χειρουργικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου 2024 στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία των κ.κ. Στ. Γεωργόπουλου (Πρόεδρος Δ.Σ.), Αθ. Σταματελόπουλου (Διοικητής), Μ. Φασουλάκη (Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας), Χ. Κοντογιάννη (Διευθύντρια Νοσηλευτικής Honor_1.jpgΥπηρεσίας), Ειρ. Καριατλή (Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας), Ευ. Φουσέκη (Υπεύθυνη Επικοινωνίας Δωρεών) και Π. Ανδρικόπουλου (Νομικός Σύμβουλος).

Στην ειδική τελετή απόδοσης τιμής προσφώνηση απηύθυνε ο Πρόεδρος Δ.Σ., ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «Εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς το Ίδρυμα Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση για αυτή την εξαιρετικά σημαντική και μεγάλης βαρύτητας δωρεά για τη λειτουργία των Χειρουργείων και του Νοσοκομείου μας γενικότερα, προς όφελος πρωτίστως των ασθενών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού μας».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, με τη σειρά του ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος αναφέροντας πως «Το ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ» διατηρεί καίριο ρόλο στην εφημέρευση της Δ΄ Ομάδας της 1ης ΥΠΕ, γεγονός που καθιστά αναγκαία την ετοιμότητά του για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των περιστατικών. Η σπουδαία αυτή δωρεά του Ιδρύματος συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας».

 

Εκ μέρους του Ιδρύματος  Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος Γραμματέας Δ.Σ. ο οποίος στην αντιφώνηση του ευχαρίστησε για την οργάνωση της τελετής και εκδήλωσε την ευχάριστη έκπληξή του από τη συντονισμένη εργασία που διαπίστωσε να επιτελείται στο Νοσοκομείο, καταθέτοντας τη θετικότατη εμπειρία του από την επίσκεψη-ξενάγηση στους χώρους και, κυρίως, των Χειρουργείων.

Honor.jpg    OperationRoom_1.jpg     OperationRoom.jpg     OperationRoom_2.jpg